Bli bättre på att hjälpa dina kunder!

Hitta nya vägar att hjälpa dina kunder. Fredrik Zillén har god erfarenhet att utbilda naprapater och sjukgymnaster i löpteknik och skadeprevention så att du blir bättre på att hjälpa dina kunder.

Från utvärderingen av en utbildning om löpteknik och skadeprevention arrangerad av Naprapatförbundet där Fredrik Zillén höll i en av de två dagarna. Klicka på bilden för att se den i större format.

Från utvärderingen av en utbildning om löpteknik och skadeprevention för yrkesverksamma naprapater arrangerad av Naprapatförbundet där Fredrik Zillén höll i en av de två dagarna. Klicka på bilden för att se den i större format.

Löpare drabbas ofta av skador som kräver behandling av naprapat eller sjukgymnast. Men många skador hänger ihop med deras löpteknik. Så istället för att behandla återkommande skadebekymmer kan du efter en utbildning i korrigering av löpteknik bli betydligt bättre på att hjälpa kunden att komma till rätta med grundproblemet.

I en utbildning helt inriktad mot naparpater, sjukgymnaster och personliga tränare på företag och anläggningar kan löpteknikspecialisten Fredrik Zillén komma till er. Praktik och teori blandas för att ni ska få insikt i hur löpsteget fungerar rent biomekaniskt, vilka de vanligaste ”felen” motionlöpare gör, vilka skador det kan ge samt hur man med mycket enkla instruktioner kan korrigera rörelsemönstret. Finns ett löpband på kliniken sker utbildningen delvis men det är även bra med praktiskt övande utomhus.

”Tack för en otroligt lärorik och nyttig löpkurs. Jag har fått mycket nu kunskap och även börjat använda den praktiskt. Det är ingen tvivel om att du är en otroligt duktig pedagog. Min egen löpteknik har ändrats mycket efter kursen och jag springer mycket snabbare. Jag har dragits med en höftskada och inte kunnat springa så ofta som jag velat, men nu är smärtan borta.”
Delar av ett mail från en naprapat på tvådagarskursen i regi av Naprapatförbundet

Heldag eller halvdag med teori och praktik eller ”bara” teori/föreläsning. Ni väljer och upplägget skräddarsys för ert behov.

För mer information om upplägg och priser, skicka ett mail till: fredrik@springsnabbare.se.