Mät och förbättra din löpekonomi!

Med MotionMetrix kan du se exakt hur mycket energi ditt löpsteg kostar. Och med hjälp av löpteknikspecialisten Fredrik Zillén får du snabb och professionell hjälp att sänka din energiåtgång genom små förändringar i din teknik, något som syns tydligt på dina testresultat. 

 

Köp presentkort!

Med två 3D-kameror mäts dina kroppsvinklar och rörelser när du springer på ett löpband. Du får exakta siffror på hur du rör dig, hur krafter påverkar dina knän och höfter och hur mycket energi du kostar per meter löpning.

Dessutom ser din instruktör, Fredrik Zillén, en mängd saker som inte mäts av MotionMetrix men som även påverkar ditt löpsteg, till exempel rörlighet, nackvinkel, avslappning/anspänning, vilka muskler som gör specifika rörelser, mm.
I regel görs även vissa tester av din rörlighet.

Du får hemskickat:
– Dina testresultat och filmer på ditt löpsteg.
– Sammanfattning av alla de individuella tips och teknikförändringar du får.
– Förslag på styrke- och rörlighetsövningar utvalda för just dig med länkar till filmer på övningarna.

Jämför med elitlöpare!
Du kan även jämföra ditt rörelsemönster och dina resultat med elitlöpare för att se likheter och skillnader.

”Vill passa på att göra en virtuell high five. Nu på morgonen körde jag första passet löpning efter analysen och fick en förbättring med 30 sek/km.” 
MotionMetrix-kund efter en analys och korrigering

Är det här bäst för dig? Läs om fördelar och nackdelar med olika typer av kurser och analyser här!


Analys av energieffektiviteten med hjälp av 3D-kameror. Klicka på bilden för att läsa mer och boka.

 

Välj en gång eller paket med tre tillfällen: 

En personlig sammanfattning på teknik-, styrke-, och rörlighetsövningar anpassade för dig får du hemskickat via mail. Efter kort uppvärmning på löpbandet testas din löpekonomi. Vi går igenom resultatet med styrkor och svagheter och hur just du kan förbättra din effektivitet.

Men testresultatet betyder ingenting om du inte kan korrigera ditt sätt att springa på ett sätt som känns bra, är energieffektivt och innebär en bestående förändring. Och precis där vi lägger det mesta av krutet.

Vi hinner med ett flertal olika korrigeringar och tester och du ser lätt hur små förändringar kan påverka energiåtgången. Vid behov görs även tester av din löpspecifika styrka och rörlighet.

Resultatet av de testerna får du hemskickat tillsammans med flera sidor med instruktioner för de teknik-, styrke- och rörlighetsövningar som just du behöver mest. Se bild till höger!

Om Friskvårdsbidrag

Tid: 1 timme
Plats: Frösundaviks allé 15. (Hotellbyggnaden längst in på gatan, ingång vänster gavel, delad lokal med Aktivitus). Se karta här!
Ingår: Ett flertal tester och hemskickade testresultat samt en flera sidor lång PDF med instruktioner för de teknik-, styrke- och rörlighetsövningarna du behöver mest.
Pris: 1400 kr
Betalning: Med kort direkt i samband med bokningen eller med Swish: 123 223 34 92. Betalar du med Swish, skriv vem och vad det avser!

Sök tid och boka!
Köp presentkort!

En personlig sammanfattning på teknik-, styrke-, och rörlighetsövningar anpassade för dig får du hemskickat via mail.

Att förändra sitt löpsteg kan gå fort. Men med uppföljningar får du både mer repetition och fördjupning. Här testar du din löpekonomi vid tre olika träffar. Vid varje tillfälle får du flera sidor med nya instruktioner för teknik, styrka och rörlighet, se exempel till höger.

Gång 1: 60 minuter.
Gång 2 och 3: 30 minuter.

Tid: 60 + 30 + 30 minuter
Plats: Frösundaviks allé 15 (Hotellbyggnaden längst in på gatan, ingång vänster gavel, delad lokal med Aktivitus). Se karta här!
Ingår: Testresultaten hemskickade + en individuellt gjord PDF efter varje gång med en sammanfattning av dina tekniktips och förslag på styrke- och rörlighetsövningar för just dig.
Pris: 2 400 kr
Betalning: Med kort direkt i samband med bokningen eller med Swish: 123 223 34 92. Betalar du med Swish, skriv vem och vad det avser!

Om Friskvårdsbidrag

Boka gång 1
Boka gång 2 & 3
Köp presentkort!