fzfilmportratt2Löpstegsanalyser med MotionMetrix – Göteborg

Ta chansen att bli en mycket mer energieffektiv löpare när löpteknikspecialisten Fredrik Zillén tar med sig sina 3D-kameror och kommer till Göteborg den 16 och 17 mars. Vill du hellre gå en teknikkurs då man springer ute finns det en sådan i Göteborg den 18 mars (mer info här). 

Läs vad andra tycker om löpteknik med Fredrik Zillén!

Med 3D-kameror och mjukvaran MotionMetrix ser man exakt hur energieffektiv du är, var dina styrkor och svagheter finns och hur just du kan förbättra din effektivitet.

Men testresultatet betyder ingenting om du inte kan korrigera ditt sätt att springa på ett sätt som känns bra, är energieffektivt och innebär en bestående förändring. Därför är det där vi lägger det mesta av krutet.

Vi hinner med ett flertal olika korrigeringar och tester och du ser lätt hur små förändringar kan påverka energiåtgången.

Resultatet av dina tester får du hemskickat tillsammans med flera sidor lång PDF med instruktioner (text, bilder, filmer) för de teknik-, styrke- och rörlighetsövningar som just du behöver mest.

Tid: 1 timme
Plats: Göteborgs Naprapat & Idrottsklinik, Parkgatan 17, 411 38 Göteborg.
Pris: 1400 kr
Betalning: Med kort direkt i samband med bokningen eller med Swish: 123 223 34 92

OBS: I din bokningsbekräftelse står att vi träffas i min lokal i Frösundavik. Så är det självklart inte utan det är Göteborgs Naprapat & Idrottsklinik, Parkgatan 17, som som gäller!

Boka här!