SNABB & STARK – start den 12 september

FULLBOKAD! Skriv upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till fredrik@springsnabbare.se

Visst är det bra med tekniktips för backar och löpning på stigar, berg och obanad terräng, men ska du utvecklas som löpare krävs också smart och hård träning. Och det är precis vad du får med ännu en ny omgång av ”Snabb & Stark”.


Under åtta tisdagar från den 12 september blir det 90-minuterspass som på alla sätt kommer att göra dig starkare, rörligare, snabbare och med pulstoppar du inte trodde var möjliga. Alla pass är självklart utformade så alla deltagare blir lika trötta oavsett nivå. Och även om vi går igenom mängder med knep för energieffektiv löpning så är det här kanske inte något för dig som vill ha hjälp med finmotoriska justeringar av din löpteknik eller köra lågintensiv rehab.

Förutom olika typer av utvecklande pass blir det spänst, uthållighet, styrka, explosivitet som utförs i övningar som även förbättrar din rörlighet. Tempot kommer att vara högt under hela passet men ingen kommer att bli frånsprungen.

Vad: Utmanande och utvecklande intervaller, löpspecifik styrka, explosivitet, uthållighet, spänst och rörlighet samt knep för energieffektiv löpning.
När: 8 tisdagar från den 12 september,  dvs: 12, 19, 26 september och 3, 10, 17, 24, 31 oktober.
Tid: 18.00-19.30
Var: Samling och ombyte/dusch på Noridc Wellness, Lugnets Allé 1, Hammarby Sjöstad (karta)
Pris
: 1 350 kronor inklusive entré för ombyte, klädförvaring och dusch hos Nordic Wellness.

Boka och betala här!