SNABB & STARK

Visst är det bra med tekniktips för backar och löpning på stigar, berg och obanad terräng, men ska du utvecklas som löpare krävs också smart och hård träning. Och det är precis vad du får med ännu en ny omgång av ”Snabb & Stark”. Nyhet för i år är att det inte bara finns en grupp i Hammarby sjöstad utan nu även Snabb & Stark Haga som utgår från Frösundavik.

Förra årets reklamfilm. Andra datum VT 2018, men filmen kanske kan ge lite inspiration och en idé om vad som väntar. 

Snabb & Stark består av ett antal 90-minuterspass som på alla sätt kommer att göra dig starkare, rörligare, snabbare och med pulstoppar du inte trodde var möjliga. Alla pass är självklart utformade så alla deltagare blir lika trötta oavsett nivå. Och även om vi går igenom mängder med knep för energieffektiv löpning så är det här kanske inte något för dig som vill ha hjälp med finmotoriska justeringar av din löpteknik eller köra lågintensiv rehab.

Förutom olika typer av utvecklande pass blir det spänst, uthållighet, styrka, explosivitet som utförs i övningar som även förbättrar din rörlighet. Tempot kommer att vara högt under hela passet men ingen kommer att bli frånsprungen även om du möjligen inte bara vara total nybörjare som just börjat springa 2-3 km i mycket lugnt tempo.

Vad: Utmanande och utvecklande intervaller, löpspecifik styrka, explosivitet, uthållighet, spänst och rörlighet samt knep för energieffektiv löpning.

Välj Sjöstan eller Haga!

HAGA
När: 8 fredagar från den 13 april, dvs: 13/4, 20/4, 27/4, 4/5, 11/5, 18/5, 25/5 och 1/6.
Tid: 16.30-18.00
Var: Samling och ombyte/dusch på Haga Health Club, Frösundaviks allé 15, (karta). Gå in genom huvudentrén till Radisson Blu Royal Park Hotel. Ta spiraltrappan direkt innanför dörrarna till höger en trappa ner.
Pris: 1 350 kronor.

SJÖSTAN
När
: 10 onsdagar från den 14 mars med upphåll för påsken. Datum för träning: 14 och 21 mars. 11, 18, 25 april. 2, 9, 16, 23 och 30 maj.
Tid: 18.00-19.30
Var: Samling och ombyte/dusch på Noridc Wellness, Lugnets Allé 1, Hammarby Sjöstad (karta)
Pris: 1 650 kronor inklusive entré för ombyte, klädförvaring och dusch hos Nordic Wellness vid varje tillfälle.

Boka och betala Haga!
Boka och betala Sjöstan!