Kurs i effektiv löpteknik – Göteborg

Fredrik Zillén kommer till Göteborg! Så ta chansen att på en tretimmarskurs under ledning av en av Sveriges bästa löptekniktränare  att lära dig allt om hur du springer energieffektivt så att du kan springa snabbare och längre samtidigt som du minskar risken för skador.

Läs vad andra tycker om en kurs med Fredrik Zillén!

Passar för:
Både dig som tränar mycket och dig som precis har kommit igång. Det är här du sätter allt från grunden, teoretiskt och praktiskt, hur löpsteget och kroppen funkar för att bli så energieffektiv som möjligt.

Är det jobbigt?
Nej, inte ett dugg. Vi ägnar oss åt teoriprat och teknik- och koordinationsövningar som inte alls är jobbiga. Du blir inte trött och behöver inte ha bra kondition.

Vad ingår?
Flera filmningar och filmgenomgångar, tryckt kursmaterial, tillgång till mängder med extramaterial på låst sida på springsnabbare.se med förslag på effektiva pass, löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar och massor av övningsfilmer. Bland annat.

Dag och tid: söndagen den 30 september 9.00 
Omfång
: 3 timmar
Antal deltagare: max 7 personer
Plats: Göteborgs Naprapat & Idrottsklinik, Parkgatan 17.
Pris: 1 100 kr, inklusive kursmaterial och lösenord till övnings- och faktabank på springsnabbare.se.
Betalning: Med kort direkt i samband med bokningen eller med Swish: 123 223 34 92

OBS: I din bokningsbekräftelse står att vi träffas i min lokal i Frösundavik. Så är det självklart inte utan det är Göteborgs Naprapat & Idrottsklinik på Parkgatan 17 som som gäller!

ANNAT I GÖTEBORG 28-30 september
Löpstegsanalys med 3D-kamerorKlicka på länken för att läsa mer och boka!

Sök tid och boka!