satrahallen3

Full fart i Sätrahallen!

FULLBOKATNästa liknande grupp, Snabb & Stark, startar i mitten av mars i Hammarby sjöstad. Är du intresserad av den kan du skicka ett mail till fredrik@springsnabbare.se så får du en påminnelse när platserna släpps.

Under åtta måndagskvällar från den 8 januari 2018 får du chansen att vässa din löpning rejält tillsammans med löpteknikspecialisten Fredrik Zillén och ett gäng andra glada löpare.

Våren kommer snabbare än man tror. Plötsligt är det mars och tävlingssäong och så står man där med sega ben på grund av mörker, kyla och halka som förstört alla chanser för att vässa sin snabbhet.
Nu kan du råda bot på detta med ännu en ny omgång av ”Full fart i Sätrahallen”.
Det blir uppvärmning, löpspecifik styrka och rörlighet och löpteknik. Vid varje tillfälle springer vi oss också riktigt trötta med hjälp av olika intervallpass. Det blir olika pass varje gång anpassade för att träna på olika specifika delar av din löpning.
Och räkna med rejäl träningsvärk dagarna efter varje gång.

OBS! Under alla pass och övningar kör vi på tid, inte antal meter eller repetitioner. En del orkar många repetitioner och hinner springa många meter, andra lite färre. På så sätt utmanas alla på sin egen nivå.

Vad: Löpteknik, löpspecifik styrka och rörlighet samt utmanande intervaller med fokus på snabbhet
När: Åtta måndagar från den 8 januari till 12 mars. Uppehåll den 29/1 och 5/2 (tränaren på träningsläger). Dvs: 8/1, 15/1, 22/1, 12/2, 19/2, 26/2, 5/3, 12/3.
Tid: 20.30-22.00
Var: Sätrahallen (karta)
Pris: 1650 kronor inklusive entré till träningshallen på 85 kr/gång, samt PDF via mail efter varje gång med sammanfattning av övningar och pass.
Betalning: Med kort i samband med bokningen eller med Swish: 123 223 34 92. Betalar du med Swish, skriv vem och vad det avser!

Boka och betala här!