Backe & Trail

Backe & trail är främst för dig som spenderar mycket tid med löparskor ute i naturen. Även du som kör swimrun, orientering och multisport kommer att ha mycket stor nytta av kursen. För det finns mängder av knep för att bli mer energieffektiv i skogen. 

Vad vi går igenom:
Backar – uppför, nerför, små, stora, extremt branta och mindre branta. Smarta knep för partier med stenar, rötter, stockar, över diken och andra knöligheter. Självklart får alla individuell feed back på hur just de kan bli mer energieffektiva helt oavsett terräng.

Är det jobbigt?
Nej. Även om det är mer springande än på en grundkurs är det inte speciellt ansträngande och du behöver inte ha bra kondition för att vara med.

Mer då?
Löpspecifika styrkeövningar som är extra viktiga när man springer rejält kuperade banor. Därför får du efter kursen ett lösenord så att du kan logga in på en låst sida på SpringSnabbare.se med där det allt du lärt dig om teknik finns tillsammans med styrketips för löpning i allmänhet och skogslöpning i synnerhet i form av text, bilder och filmer.

NÄSTA KURS:
Lördagen den 19 maj, 9.30
Måndagen den 18 juni, 18.30

Vad ingår: Lösenord till låst sida med alla teknik- och styrketipsen samlade i form av text, bilder och filmer.
Omfång: 2 timmar
Antal deltagare: Max 7 personer
Plats: Samling vid Hammarbyhöjdens IP.
Pris: 690 kr
Betalning: Med kort direkt i samband med bokningen eller med Swisch: 123 223 34 92

OBS: I din bokningsbekräftelse står att vi utgår från min lokal i Frösundavik. Så är det alltså INTE! Istället är det samling vid Hammarbyhöjdens IP.

Sök tid och boka!

 

Minst tre anmälda deltagare krävs för att kursen ska bli av. Är det för få deltagare får du ett meddelande om det och kan antigen flytta din plats till ett nytt datum eller få pengarna tillbaka.